Klanten aan het woord

Of je nu snel knopen doorhakt of rustig op zoek bent naar de allerbeste optie, bekijk hieronder de ervaringen van andere klanten en vind de informatie die je nodig hebt om een weloverwogen besluit te nemen dat perfect aansluit bij jouw specifieke situatie.

Yvonne

Haarlem
22 mei 2024
Denkt mee, weet waar hij het over heeft en werkt netjes. Lees meer

Luuk

Zeist
16 mei 2024
Wim is een fijne vent, eerlijk, transparant en neemt de tijd. Heeft in ons hele huis de stopcontacten, schakelaars vervangen en hier en daar wat nieuwe kabels getrokken. Blij met het resultaat. Lees meer

Rob

Bussum
13 apr 2024
Duidelijke communicatie, afspraken zijn nagekomen, inclusief prijsopgave, en project is goed uitgevoerd. Lees meer

Jeanette

Homedeal
8 apr 2024
Mijn ervaring is mij goed bevallen, goede kwaliteit , de service perfect en vriendelijk. Lees meer
Service: 10
Kwaliteit: 10
Prijs / kwaliteit: 8

Emiel

Homedeal
3 apr 2024
Heel blij met de diensten van signalen service

Reactie van Signal Service 8 april 2024
Beste Emiel, Dank voor de mooie review/score. Veel succes met jullie nieuwe kast en hopelijk tot een volgende keer
M.vr.gr. SIGNAL SERVICE Wim Roest
Lees meer
Service: 10
Kwaliteit: 10
Prijs / kwaliteit: 10

Marnix

Diemen
12 mrt 2024
Wim is vakkundig, communiceert prima en stelt zich proactief op door oplossingen voor te stellen. Zeer tevreden! Lees meer

Anoniem

Utrecht
15 feb 2024
Snelle en betrouwbare vakman Lees meer

Anoniem

Breukelen
12 feb 2024
Wim helpt ons altijd met het aanleggen van electra. En dat is niet altijd makkelijk in ons oude (1600) huis. Wim is snel, flexibel en ervaren. Aanrader. Lees meer

Lisa

Amstelveen
29 jan 2024
Ontzettend blij met de verleende service. Probleem binnen no time opgelost. Heel vriendelijk en georganiseerd! Lees meer

Lisa

Amstelveen
29 jan 2024
Ontzettend blij met de verleende service. Probleem binnen no time opgelost. Heel vriendelijk en georganiseerd! Lees meer

Mark

Westzaan
26 jan 2024

Bruce

Amstelveen
25 jan 2024
De buitenverlichting was snel geïnstalleerd met duidelijke uitleg en de volgende dag volgde er een telefoontje om te checken of alles goed werkt. Prima service van Signal Service. Lees meer

Floor

Heemstede
9 jan 2024
We kijken terug op een hele fijne verbouwing, grotendeels dankzij Wim en de collega’s die hij steeds voor ons heeft geregeld. Het resultaat mag er zijn en de communicatie was heel fijn. Wim is helder, planmatig en secuur en de vakmannen die hij voor ons regelde stuk voor stuk ook. Echt ongekend! Nogmaals dank Wim voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Lees meer

Jacobus

Homedeal
29 dec 2023
Uitstekend en vriendelijke monteur Lees meer
Service: 8
Kwaliteit: 8
Prijs / kwaliteit: 8

Renee

Homedeal
27 dec 2023
Alles helemaal in orde

Reactie van Signal Service 28 december 2023
Beste Mevrouw Braams, Dank voor de mooie score. Hopelijk kan ik in de toekomst nog iets voor u betekenen. M.vr.gr. Wim Roest
Lees meer
Service: 10
Kwaliteit: 10
Prijs / kwaliteit: 10

Ben

Homedeal
4 dec 2023
Kan niet beter, raad ten zeerste aan Lees meer
Service: 10
Kwaliteit: 10
Prijs / kwaliteit: 10

Anoniem

Amsterdam
19 okt 2023

Dennis

Homedeal
18 okt 2023
Duidelijke afspraken en prima uitvoering

Reactie van Signal Service 18 oktober 2023
Beste Dennis, Dank voor deze mooie review. Hopelijk mag ik jullie de volgende keer weer van dienst zijn. M.vr.gr. Wim Roest
Lees meer
Service: 10
Kwaliteit: 10
Prijs / kwaliteit: 10

Reinier

Amsterdam
19 sep 2023
Wim (Signal Service) heeft uitstekend werk geleverd. Hij gaf goed advies over de werkzaamheden en was snel en efficiënt in de uitvoering. Ik ben erg blij met het resultaat en kan hem van harte aanbevelen! Lees meer

Anoniem

Bussum
18 sep 2023
De elektricien heeft goed werk geleverd, ouderwets goed vakwerk. Daarnaast heeft hij goed advies gegeven en stemde de klus af op mijn persoonlijke wensen in overleg. De elektricien kwam op de afgesproken tijd, is een prettig, bescheiden persoon. De lamp van de bewegingsmelder werkte niet en binnen 2 dagen kwam de man weer terug om het te herstellen. Kortom ik raad deze elektricien aan. Lees meer

Anoniem

Hilversum
28 aug 2023

Anoniem

Amsterdam
19 aug 2023
Meneer kwam zijn afspraak niet na, ik moest hem zelf bellen en vragen over die offerte. Heb besloten niet verder met hem te onderhandelen.

Reactie:
Best wel verrassend dat deze meneer deze review schrijft, daar hij zelf de offerte op 10-8-2023 heeft afgekeurd vanwege de prijs.(zijn goed recht natuurlijk) Na verscheidene telefonisch onderhoud, waarin ik hem zelf voorstellen voorlegde, was het hem nog steeds niet duidelijk hoeveel spots hij dan wilde nemen om zo goedkoper uit te kunnen komen. Spijtig dat dit zo gelopen is, maar ik ga altijd pas verder bij een "goedkeuring" of "akkoord" van een offerte. Ik hoop dat deze meneer alsnog geholpen gaat worden.
Lees meer

Anoniem

Amsterdam
6 jul 2023
Wim is een topper, waarvan ik niets anders kan zeggen dat ik blij ben dat ik hem heb gevonden. Niet alleen een fijn persoon, maar ook zeer kundig, kritisch en komt zijn afspraken na! Lees meer

Hans

Homedeal
20 mei 2023
Wim Roest is een vakman. Werkt netjes en is punctueel met zijn afspraken. Echt een topper!! Hij heeft bij ons een kabel gelegd naar de keuken ivm inductie koken. Een lastige klus omdat de kabel onder de vloer door moest. Geweldig uitgevoerd. Ook onze waardering voor Stefan die Wim assisteerde.

Reactie van Signal Service 20 mei 2023
Beste Hans, Dank voor deze mooie review. Het lukte ons voornamelijk ook omdat we heerlijke gebak bij de koffie kregen. Nogmaals dank voor de opdracht en jullie gastvrijheid. Hopelijk snel tot een volgende keer.
Lees meer
Service: 10
Kwaliteit: 10
Prijs / kwaliteit: 10